Collection: Heart of Glass

Shampo dhe balsam kanë një ngjyrë shumë të veçantë: blu indigo. Për ta marrë atë, ne përdorëm ekstraktin natyror të Jagua, një frut i rritur në mënyrë të qëndrueshme në Kolumbi për të ruajtur biodiversitetin.
Bluja e ekstraktit Jagua garanton një veprim delikat balancues kromatik të reflekseve, ideale për të gjitha llojet e biondeve. Mund të përdoret gjithashtu ose çdo larje, pa rrezikun e mbingarkesës kromatike.
Ekstrakti parandalon që biondet e ftohta të kthehen në nuanca të ngrohta dhe ato të ngrohta të marrin thekse edhe më të ngrohta.
Gjithashtu rigjallëron shkëlqimin e flokëve biondë natyralë, të cilët mund të humbasin shkëlqimin dhe vitalitetin e tyre për shkak të diellit, kripës, klorit ose gëlqeres.

Të ndritshme, jetike, të pandershme: për të ruajtur forcën dhe bukurinë e tyre natyrale, flokët biondë kanë nevojë për kujdes dhe vëmendje të veçantë. Heart of Glass ia detyron emrin e saj një kënge të famshme të viteve '80, e luajtur nga një këngëtare shumë bionde e cila është kthyer në ikonë.

Emri i linjës i referohet edhe në mënyrë metaforike kontrastit të papërmbajtshëm, tipik i flokëve biondë, të cilët karakterizohen nga delikatesa e tyre dhe në të njëjtën kohë janë simbol i shkëlqimit dhe vitalitetit.
Të gjitha produktet janë të dizajnuara për të rritur bukurinë e flokëve biondë, si natyralë ashtu edhe të trajtuar me zbardhje, ndriçim dhe ngjyrosje; ose të stresuar nga ekspozimi ndaj rrezeve të diellit, përdorimi i shpeshtë i furçës ose pjatës, faktorë që mund të dobësojnë fibrën e flokëve.
Heart of Glass ofron një rutinë të plotë të flokëve, e cila përfshin katër produkte: shampo, balsam, trajtim dhe lëng ndriçues termo-mbrojtës pa shpëlarje.