Collection: Essential Haircare

Essential Haircare

Filter:

Availability
0 selected Reset
Price
The highest price is €50,00 Reset
Brand
0 selected Reset
Madhësia
0 selected Reset

27 products

Filter and sort

Filter and sort

27 products

Availability
Price

The highest price is €50,00

Brand
Madhësia

27 products

Essential Haircare ju bën të ndiheni mirë duke ditur se i keni dhënë flokëve tuaj kujdesin e personalizuar për të cilin kanë nevojë, duke ndihmuar në mbrojtjen dhe ruajtjen e biodiversitetit të planetit tonë.

Vendosëm të bëjmë një udhëtim në Itali dhe të takojmë fermerët që kultivojnë përbërësit e formulave tona. Tregimi i historisë së tyre është një mënyrë tjetër për t'i falënderuar për punën e mrekullueshme që po bëjnë.