Collection: Pasta & Love

Ne prezantojmë linjën e parë të rruajtjes dhe stilimit Davines: për njeriun që pëlqen të jetojë mirë dhe të kujdeset për veten, duke gdhendur hapësira me cilësi të lartë në furinë bashkëkohore. Një burrë që, në çdo cep të botës, feston bukurinë e jetës.
Pasta & Love u bëjnë syrit me ironi dy perëndive simbolet që nënkuptojnë më shumë italianitetin në botë: ushqimi i mirë dhe dashuria. Siguron një rruajtje dhe stilim të nivelit të artit, i bërë me produkte të shkëlqyera dhe që shtojnë vëmendjen ndaj detajeve.

1. Përgatitja: vaj para rruajtjes dhe mjekrës

2. Prerja: zgjidhni xhelin e rruajtjes që preferoni, me ose pa shkumë, sipas nevojave tuaja

3. HidratimiI: krem ​​pas rruajtjes dhe hidratues

Këshilla:

Para rruajtjes, bëni një dush të ngrohtë ose aplikoni një peshqir të lagur në fytyrën tuaj për të hapur poret dhe për të zbutur lëkurën. Shmangni fërkimin që mund të predispozojë për acarim.
Kur rruheni, përdorni ujë të ngrohtë. Përdorni briskun me lëvizje eliptike.
Pasi të keni mbaruar, përqafoni fytyrën dhe përfundoni duke aplikuar pas rruajtjes me një masazh të lehtë për të nxitur përthithjen.