Collection: More Inside

Pamja perfekte me More Inside.

Pavarësisht nëse jeni një stilist profesionist ose thjesht dëshironi të rikrijoni një pamje të pasarelës në shtëpi, linja jonë e produkteve të stilimit More Inside ju ofron të gjitha mjetet që ju nevojiten për të arritur rezultatet që dëshironi.

Pavarësisht nëse keni flokë të shkurtra nga ekuipazhi ose flokë shumë të gjatë, gama More Inside ka një produkt stilimi të krijuar për ju! Xhelat dhe argjilat modeluese japin definicion të fortë, llaku i flokëve ofron lloje të ndryshme mbajtëse dhe produkte përfundimi si This Is A Shimmering Mist japin një prekje të përsosur përfundimi.

More Inside është një sërë produktesh stilimi thelbësor dhe të gjithanshëm, për çdo lloj look-u.

Të krijuara për t'u përdorur vetëm ose së bashku, produktet More Inside janë formuluar për të përmirësuar stilin dhe rezultatin përfundimtar. Pavarësisht nga produkti që përdorni, do të merrni një rezultat profesional me mbetje minimale në flokë.