Collection: Specialist

Për një lekurë të butë dhe të mëndafshtë

Produktet e specializuara të duarve dhe këmbëve ushqejnë dhe pasurojnë shtojcat e lodhura dhe të dhimbshme pas një dite të vështirë pune, duke i lejuar trupat tanë të pushojnë dhe të rimbushen në mënyrë që ata të marrin përsipër gjithçka që ka përpara.

Formulat e specializuara janë të pasura me përbërës me origjinë natyrale, të cilat jo vetëm që zbutin duart, por gjithashtu inkurajojnë shëndetin e thonjve dhe kutikulave.

Ne shpesh i anashkalojmë duart dhe këmbët kur bëhet fjalë për një regjim të përditshëm bukurie. Në fakt, këto pjesë të trupit tonë përdoren vazhdimisht dhe meritojnë vëmendje dhe kujdes të veçantë.