Collection: OI

OI është një gamë produktesh të dedikuara për bukurinë absolute për të gjitha llojet e flokëve.
Emri OI rrjedh nga koncepti i lashtë oriental i harmonisë i kuptuar si një ekuilibër midis forcave kundërshtare. Me synimin për të krijuar një ekuilibër midis mirëqenies shqisore, përfitimeve dhe efektivitetit, OI jep rezultate pozitive të menjëhershme të dukshme që nga përdorimi i parë.

Familja OI, më e shitura dhe e vlerësuar me çmime, mund të përdoret si një rutinë e përditshme ose për të përcaktuar stilin.
I formuluar me vaj Roucou, ky produkt i jep shkëlqim dhe butësi të jashtëzakonshme të gjitha llojeve të flokëve.
Për të pasur gjithashtu një lëkurë të butë dhe të lëmuar, mund të integroni gjithashtu një krem ​​kundër plakjes së duarve dhe një xhel dushi hidratues, të gjitha të nënshkruara OI, në rutinën tuaj të përditshme.