Collection: Renight

Trajtim antioxidant i natës për rehatinë e lëkurës

Lëkura, barriera jonë mbrojtëse kundër botës së jashtme, përballet me dëmtimin oksidativ të shkaktuar nga faktorë të brendshëm dhe të jashtëm, si rrezet e dëmshme UV, ndotja dhe mënyra e tërbuar e jetesës çdo ditë.

Nëpërmjet teksturave ushqyese dhe të pasura me vaj vegjetal, antioksidantë dhe vitamina,
Renight inkurajon riparimin e lëkurës gjatë natës. Zgjohuni me lëkurë rinore dhe me shkëlqim.

Radikalet e lira prodhohen normalisht nga lëkura dhe qelizat e trupit tonë si pasojë e natyrshme e aktiviteteve fiziologjike si frymëmarrja dhe tretja. Radikalet e lira përkeqësohen nga dielli, tymi, ndotja dhe një dietë jo e shëndetshme me pak vitamina dhe lëndë ushqyese.

Njerëzit janë të pajisur me sisteme natyrale antioksiduese. Megjithatë, kur stresorët janë shumë intensivë, mbrojtja jonë e lë lëkurën të ndjehet e thatë dhe e varfëruar.

Trupi ynë riparohet gjatë natës, duke ofruar momentin e përsosur për t'u kujdesur më shumë për lëkurën ndërsa pushoni.