Collection: Alchemic

Alchemic është një sistem shamposh dhe balsamësh me pigmente të pastra të aftë për të intensifikuar dhe ndriçuar ngjyrën natyrale dhe kozmetike.
Është një ngjyrë jo e përhershme që ju lë lirinë për të eksperimentuar. Këto nuanca mund të përzihen në mënyrë krijuese ose të përdoren veçmas për të ruajtur dhe përmirësuar ngjyrën natyrale ose kozmetike.

Pse ngjyra duhet të jetë një kufizim? Alchemic eliminohet në rreth 3 shampo, duke ju lejuar të përjetoni një pamje të re pa rrezik.
Çdo familje e sistemit Alchemic i është përkushtuar një larmie të ndryshme ngjyrash flokësh.

Alchemic Originals

Biondet me platin të akullit mund të përdorin argjendin Alchemic, manaferrat intensive mund të shtojnë nuanca të pasura dhe asnjëherë të shurdhër me Alchemic Chocolate dhe ngjyra e ftohtë dhe e gjallë e të kuqve do të jetë edhe më e gjallë falë bakrit Alchemic.

Alchemic Creative Conditioner


Rozë, livando, koral, blu e kaltër dhe blu: ngjyra perfekte për ata që janë të lodhur nga ngjyra e tyre e zakonshme dhe duan të luajnë me nuanca më artistike dhe të gjalla.
Balsamët kreativë mund të përdoren në sallon dhe në shtëpi, mundësisht në flokë bjonde ose të zbardhura.