Collection: Naturaltech

Pavarësisht nëse keni të bëni me një skalp tepër të yndyrshëm ose me rënie hormonale të flokëve, familjet e Naturaltech janë formuluar për të trajtuar dhe parandaluar kthimin e problemeve më të zakonshme të kokës dhe flokëve.
Naturaltech është një program i plotë që adreson nevojat e flokëve dhe lëkurës së kokës, duke kombinuar bukurinë e qëndrueshme dhe teknologjinë e fundit.
Të gjitha produktet Naturaltech lindin nga kombinimi harmonik i tre elementeve: Natyra, Njeriu dhe Teknologjia. Vetë emri u zgjodh si shprehje e vlerave tona: teknologjia, e aplikuar me mjeshtëri në natyrë, na lejon të marrim formulime cilësore me respektin maksimal për planetin.

Formuluar në mënyrë specifike për të parandaluar dhe zgjidhur problemet më të zakonshme të lëkurës dhe flokëve, Naturaltech ju ndihmon të rivendosni ekuilibrin, duke rivendosur shëndetin natyror.

Naturaltech u krijua për t'u përdorur në lidhje me trajtimet e kryera me një ritual masazhi, të cilin mund ta përjetoni në sallonin tuaj Davines. Duke punuar në harmoni me produktet, masazhi riaktivizon rrjedhjen e gjakut dhe përgatit lëkurën për të maksimizuar përfitimet e trajtimit.