Collection: SU

A e dini se edhe flokët tuaj duhet të mbrohen nga dielli gjatë verës?

SU është familja e produkteve Davines që ofron një rutinë të plotë për mbrojtjen e lëkurës dhe flokëve para dhe pas ekspozimit në diell. Shijoni pushimet tuaja pa shqetësime: këto produkte qetësuese, hidratuese dhe ushqyese do të jenë aleatët tuaj më të mirë.