Collection: Tranquillity

Koha për mua

Stresi është reagimi luftarak ose fluturimi i trupit ndaj shkaktarëve të jashtëm. Sipas kërkimeve shkencore, stresi është një nga dëmtuesit më të mëdhenj për shëndetin dhe mirëqenien tonë.

Rituali i banjës dhe trupit të Tranquility™, me formula aromatike, nxit një ndjenjë të thellë mirëqenieje. Ideale gjatë gjithë ditës për t'ju relaksuar. Përdoreni natën para gjumit për të lehtësuar mendjen dhe për të mëndafshuar lëkurën.

Perceptimi i nuhatjes është një nga lidhjet më të forta midis botës së jashtme dhe vetvetes.

Përgjegjëse për rikujtimin e kujtimeve, interpretimin e ndryshimeve të jashtme dhe drejtimin e lidhjeve fizike, shqisa jonë e nuhatjes është një aleat i fuqishëm që, kur ushqehet, mund të na ndihmojë të riorganizojmë, relaksohemi dhe ndryshojmë.