Collection: Active Pureness

Lëkurë e pastër dhe perfekte

Ideale për lëkurën e re dhe të papastër ose lëkurë të kombinuar në të gjitha moshat, ACTIVE PURENESS pastron, tonifikon dhe korrigjon prodhimin e tepërt të sebumit dhe poret e zgjeruara me formulime të krijuara falë ekspertizës sonë profesionale.
Kombinimi i argjilave, ekstrakteve natyrale dhe glukonolaktonit siguron një veprim të thellë pastrimi dhe në të njëjtën kohë të balancuar për të rifituar një pamje uniforme, të lëmuar dhe me shkëlqim dhe për të shmangur efektin "rebound".

Rikthen ekuilibrin e lëkurës

Lëkura e yndyrshme mund të jetë pasojë e faktorëve si dieta, stresi dhe predispozita gjenetike. Poret në sipërfaqen e lëkurës bllokohen për shkak të formimit të sebumit në gjëndrat dhjamore dhe për shkak të pranisë së papastërtive dhe qelizave të vdekura. Kjo krijon pika të bardha dhe pika të zeza, dhe në rastet më të këqija, bakteret mund të shkaktojnë inflamacion dhe akne.
PURENESS AKTIVE ndihmon lëkurën të rivendosë ekuilibrin e saj optimal në një mënyrë të butë dhe graduale.