Collection: Aromasoul

Aromasoul

Filter:

Availability
0 selected Reset
Price
The highest price is €61,00 Reset
Brand
0 selected Reset
Madhësia
0 selected Reset

5 products

Filter and sort

Filter and sort

5 products

Availability
Price

The highest price is €61,00

Brand
Madhësia

5 products

FORCA DHE KËNAQËSIA E PARFUMEVE TË MESDHEUT

Rigjallëroni shqisat tuaja me aromën e freskët të një qiri limoni dhe sherebele. Shijoni trupin rigjenerues dhe produktet e banjës që do t'ju transportojnë në bregdetin e Mesdheut, duke ju lënë pas përditshmërisë.

MIRËQËNIE PËR SHQISAT

Zakonet tona dhe cilësia e hapësirave ku jetojmë mund të ndikojnë shumë në shëndetin dhe mirëqenien tonë të përgjithshme. Një aromë e këndshme me vajra esencialë të përfshirë në një produkt trupi ose llak dhome mund të sjellë gjithashtu përfitimin e një eksperience të këndshme spa në shtëpinë ose udhëtimin tuaj.