Collection: The Circle Chronicles

Circle Chronicles është një linjë maskash flokësh e krijuar për jetën moderne. Shtatë maskat tona i përgjigjen të gjitha rasteve të përdorimit dhe ofrojnë rezultate të shpejta dhe të synuara për të gjitha nevojat, nga ushqimi i thellë i The Renaissance Circle, deri te efekti detoksues i The Purity Circle.
Ju vendosni se si të përdorni maskat e The Circle Chronicles! Ju mund t'i përdorni ato individualisht, për të marrë rezultate specifike si shkëlqimi i menjëhershëm ose hidratimi, ose të provoni maska ​​të shumta së bashku me multimasking për të personalizuar kujdesin e rrënjëve, gjatësisë dhe majave.

Linja Circle Chronicles u krijua për t'iu përshtatur stilit të jetesës dhe nevojave tuaja individuale. Përdorimi i maskave është edhe më i lehtë, falë paketimit të rimbyllshëm dhe madhësisë së vogël, perfekte për t'u marrë me vete në rrugë!
Çdo maskë është unike dhe e dedikuar për një nevojë specifike, por mund të jetë e dobishme të përdorni më shumë se një në të njëjtën kohë. E veçanta e The Circle Chronicles është se me multimasking mund të aplikoni një trajtim të ndryshëm për lëkurën, gjatësinë dhe majat. Në këtë mënyrë ju mund të plotësoni nevojat e ndryshme të flokëve tuaj në kohën e aplikimit të një maske të vetme.