Collection: Body Strategist

Duke kombinuar shkencën, natyrën dhe teknologjinë, ne kemi krijuar një mënyrë të qëndrueshme dhe efektive për të reduktuar shenjat e dukshme të celulitit dhe për të forcuar lëkurën.

Body Strategist rinovon, riformulon dhe tonifikon nga koka te këmbët me formula shumë të përqendruara të dizajnuara nga profesionistë të kujdesit të lëkurës.

Celuliti prek 4 nga 5 gra. Shkaktuar nga faktorë gjenetikë, hormonalë dhe të stilit të jetesës, celuliti është një inflamacion i indit dhjamor i shoqëruar shpesh me mbajtje uji dhe ënjtje. Këto ndryshime ndikojnë në strukturën e lëkurës dhe shkaktojnë humbjen e elasticitetit.