Collection: Hydramemory

Hidratim i dyfishtë për 24 orë

Sekreti për një lëkurë të freskët dhe të re është hidratimi i përsosur.

Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një arsenal produktesh hidratuese të Acidit Hialuronik* dhe ekstrakte natyrale për të siguruar një rezervuar uji të qëndrueshëm në lëkurë dhe një mbrojtje efektive të barrierës së lëkurës ideale në të gjitha stinët dhe për të gjitha kushtet e lëkurës.

Acidi hialuronik është një rezervuar natyral uji në dermë dhe epidermë, ku përfaqëson 30% të përmbajtjes totale të lëkurës.

Megjithatë, ngrohja qendrore, ajri i kondicionuar, stresi, mënyra e jetesës dhe madje edhe fluturimet mund të shkaktojnë humbje dramatike të ujit. Rivendosja dhe mbrojtja e përmbajtjes së ujit të lëkurës gjatë gjithë ditës është çelësi për rehatinë e lëkurës dhe parandalimin e plakjes.

Hydramemory kombinon përbërësit natyralë dhe Acidin Hialuronik në forma të ndryshme për të siguruar këtë veprim të dyfishtë çdo ditë dhe sipas nevojës.