Collection: A Single Shampoo

Një shampo e vetme përfaqëson përpjekjen tonë më të rëndësishme për të kombinuar një formulë cilësore profesionale me nivelet më të larta të qëndrueshmërisë.
Për ta arritur këtë kemi kryer analizën SLCA, një procedurë që vlerëson çdo pasojë të mundshme në burimet natyrore, mjedisin dhe shoqërinë, gjatë gjithë ciklit jetësor të produktit.

Në përputhje me atë që është bërë tashmë për kujdesin thelbësor të flokëve, A Single Shampoo përmban gjithashtu një përbërës të zgjedhur për të ndihmuar në ruajtjen e biodiversitetit. Është një surfaktant i veçantë që rrjedh pjesërisht nga vaji i ullirit Quercetana, një Presidium i Slow Food i krijuar nga Davines për mbrojtjen e biodiversitetit.
Ky pastrues me origjinë vaji ka një përmbajtje të lartë të acideve yndyrore të pangopura dhe karakteristika të ngjashme me substancat dhjamore të prodhuara në mënyrë natyrale nga flokët, për një pastrim të butë dhe në të njëjtën kohë efektiv.
A Single Shampoo mund të përdoret çdo ditë për të gjitha llojet e flokëve, duke siguruar pastrim të butë, hidratim dhe elasticitet.