Collection: Skin Regimen

Jetë e shpejtë, plakje e ngadaltë

Projektuar për të përmbushur nevojat e sotme, përziejeni dhe përputhni këtë koleksion unisex të përforcuesve dhe formulave shumë të përqendruara. Ne rekomandojmë një regjim me tre hapa për shëndetin dhe shkëlqimin e lëkurës: pastroni, korrigjoni dhe mbroni.

MODERN PLANT CHEMISTRY ™ Për shkëlqim dhe jetëgjatësi të lëkurës

Duke punuar në nivel qelizor, regjimi i lëkurës - Longevity Complex™, me përbërës organikë të fuqishëm dhe përbërës të teknologjisë së lartë, korrigjon shenjat më të zakonshme të stresit dhe ndotjes, të tilla si dehidratimi, mpiksja, papërsosmëritë, linjat e imëta dhe rrudhat.