Collection: Remedy

Mbrojtje qetësuese për lëkurën e ndjeshme dhe delikate

Projektuar posaçërisht për lëkurë delikate dhe tepër të ndjeshme të prirur ndaj skuqjes.

Formulat pa aroma të pasura me "Marvel of Peru","Mexican Hyssop" dhe "Marula Oil" ofrojnë lehtësim dhe riparim të menjëhershëm. Një prebiotik nga sheqernat natyrale përforcon bakteret e mira të lëkurës, për mbrojtje optimale të lëkurës.

Lëkura është e pajisur natyrshëm me baktere të mira për të na mbrojtur nga agresorët e jashtëm dhe të brendshëm. Megjithatë, 50% e popullsisë pretendon se ka lëkurë të ndjeshme.

Lëkura e ndjeshme mund të përjetojë pickim, djegie, skuqje, dhimbje, kruajtje dhe ndjesi shpimi gjilpërash.

Stresi, eksfolimi i tepërt, përdorimi i gabuar i produktit dhe ndotja urbane mund të mbindjeshmërinë edhe lëkurën më të shëndetshme.

Prebiotikët mund të përforcojnë mbrojtjen natyrale të lëkurës, duke e ndihmuar lëkurën të duket dhe të ndihet më e shëndetshme.