Collection: Liquid Spell

Liquid Spell

Filter:

Availability
0 selected Reset
Price
The highest price is €25,00 Reset
Brand
0 selected Reset
Madhësia
0 selected Reset

1 product

Filter and sort

Filter and sort

1 product

Availability
Price

The highest price is €25,00

Brand
Madhësia

1 product

Një eliksir magjik, i cili nga lëngu kthehet në shkumë. Liquid Spell riparon flokët e dëmtuar dhe të dobët, duke ofruar butësi dhe vitalitet të menjëhershëm.

A janë flokët tuaj të dobët?
Pa jetë?
Keni nevojë për një transformim?

Provoni Liquid Spell: një lëng për ndërtimin e trupit që transformon dukshëm cilësinë e fibrave të flokëve për një pamje më të shëndetshme, të mëndafshtë dhe me shkëlqim natyral.