Collection: Sublime Skin

Kënaqësia e bukurisë në çdo moshë

Shenjat e plakjes ndryshojnë sipas moshës dhe stilit të jetesës.

Sublime Skin ju siguron zgjidhje për t'i luftuar ato në faza të ndryshme të jetës tuaj.

Përbërësit me origjinë natyrale dhe të teknologjisë së lartë ngopin dhe ngrenë lëkurën ndërsa fillojnë të shfaqen rrudhat e para, mbrojnë lëkurën e fytyrës dhe syve nga foto-plakja dhe korrigjojnë njollat ​​e errëta. Sublime Skin punon për të ri-densifikuar pengesën e lëkurës pasi ajo bëhet më e hollë dhe më delikate pas moshës 50+.

Kalimi i kohës, ekspozimi ndaj diellit dhe zakonet e përditshme jo të shëndetshme ndikojnë në mënyrë progresive në elasticitetin dhe ngurtësimin e lëkurës sonë, duke shkaktuar konturet më pak të përcaktuara të fytyrës, lëkurën e varur, rrudha dhe njolla të errëta.

Kur ndodh menopauza, shqetësimi i lëkurës përkeqësohet dhe barriera e lëkurës bëhet më e hollë, më e thatë dhe humbet densitetin.

Për t'u siguruar që çdo grua të mund të mbrojë dhe shprehë bukurinë e saj në çdo moment të jetës së saj, ne kemi krijuar zgjidhje kundër plakjes nga lëvozhga deri tek formulat forcuese, lifting dhe ridensifikimi për të siguruar kombinimin perfekt për çdo gjendje të lëkurës.