Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Water Soul Eco Shower Gel

Water Soul Eco Shower Gel

Regular price €24,00
Regular price Sale price €24,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Pastrues për trupin dhe flokët me një përqindje të lartë përbërësish të biodegradueshëm dhe pa përbërës të konsideruar të dëmshëm për mjedisin ujor. Pastrim efektiv, pa i rënduar flokët.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details