Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sun Soul Cream SPF 50

Sun Soul Cream SPF 50

Regular price €41,00
Regular price Sale price €41,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Për të përmbushur nevojat e entuziastëve të sporteve ujore dhe adhuruesve të natyrës, [zona e komfortit] ka zhvilluar këtë mbrojtje të qëllimshme, shumë të papërshkueshme nga uji nga dielli për trupin. I ofron lëkurës mbrojtje afatgjatë duke respektuar mjedisin ujor. I pasuruar me filtra fotostabile, pa nano dhe një PEPTIDE MBROJTJE ADN-je me një efekt kundër plakjes, parandalon tharjen e lëkurës dhe kundërvijon linjat e imëta. Me 90% përbërës që janë të sigurt për mjedisin ujor.**

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details