Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Body Active Cream

Body Active Cream

Regular price €60,00
Regular price Sale price €60,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem trupi që promovon një veprim forcues dhe antioksidant. Teksturë e freskët dhe e lehtë, e formuluar me Polifenole Maca dhe Ekstrakt Te Matcha, për lëkurë të hidratuar dhe elastike.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details