x
Skip to product information
1 of 2

Davines

MINU Conditioner

Regular price €8,00
Regular price Sale price €8,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Madhësia
Marka

Balsam ndriçues dhe mbrojtës për flokë të lyer. Formula e tij është krijuar për të zgjidhë flokët e ngjyrosur dhe për t'i bërë ato të buta dhe të mëndafshta, duke mbrojtur ngjyrën kozmetike. Fituesi i Çmimeve Eco Beauty, Byrdie.

Ingredientët

Përdorimi

Benefitet