Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Water Soul Eco Sun Cream SPF 50

Water Soul Eco Sun Cream SPF 50

Regular price €36,00
Regular price Sale price €36,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem diellor shumë rezistent ndaj ujit për fytyrën dhe trupin. Garanton mbrojtje të lartë me filtrat e gjeneratës së fundit UVA-UVB me ndikim të ulët në mjedisin ujor. Teksturë që përthithet shpejt.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details