Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Venus Easy

Venus Easy

Shtrat me strukturë metalike i mbuluar me ngjyrë të bardhë, për trajtime relaksi dhe mirëqenieje. Lartësia e rregullueshme e motorizuar (24 volt): 54-84 cm. Vaska e ngrohur (në 48 volt) mund të përmbajë jastëkë - ujë. Me ndriçues LED RGB + kontrolle dixhitale në panelin e xhamit me prekje.
View full details