Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Tranquillity Spray

Tranquillity Spray

Regular price €35,00
Regular price Sale price €35,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Spray i dhomës me nota delikate dhe mbështjellëse të vaniljes, trëndafilit dhe drurit të kedrit. Përdoreni për të rikrijuar atmosfera mbështjellëse në dhomat e shtëpisë tuaj.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details