Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Tranquillity Shower Cream

Tranquillity Shower Cream

Regular price €33,00
Regular price Sale price €33,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Pastrues trupi me veti të forta hidratuese për një lëkurë të mëndafshtë dhe me aromë të këndshme. Formuluar me një përzierje vajrash esencialë aromatikë. I përshtatshëm edhe për lëkurën më delikate.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details