Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Tranquillity Candle

Tranquillity Candle

Regular price €41,00
Regular price Sale price €41,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Qiri aromatike me nota mbështjellëse të vaniljes, trëndafilit dhe drurit të kedrit për një ndjenjë të menjëhershme mirëqenieje dhe relaksi.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details