Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Tranquillity Body Lotion

Tranquillity Body Lotion

Regular price €45,00
Regular price Sale price €45,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Emulsioni aromatik i mëndafshtë për trupin me një strukturë të lehtë hidratuese. Me vaj ushqyes Amaranti dhe një përzierje ekskluzive vajrash esencialë, nxit një ndjenjë të menjëhershme mirëqenieje.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details