Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Tranquillity Body Cream

Tranquillity Body Cream

Regular price €73,00
Regular price Sale price €73,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem i pasur dhe aromatik ushqyes për trupin i formuluar me vaj amaranti dhe vajra esencialë. I jep lëkurës mëndafshi dhe një ndjesi të menjëhershme rehatie dhe mirëqenieje.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details