Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Tranquillity Blend

Tranquillity Blend

Regular price €68,00
Regular price Sale price €68,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Përzierje e vajrave esencialë të drurit të kedrit, portokallit të ëmbël, trëndafilit, drurit të sandalit, barbarozës dhe vetiverit për të nxitur një ndjenjë mirëqenieje gjatë ditës ose para gjumit.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details