Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Tranquillity Bath & Body Oil

Tranquillity Bath & Body Oil

Regular price €80,00
Regular price Sale price €80,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Vaj aromatik i mëndafshtë për banjë dhe trup. Me vajin ushqyes të Amarantit dhe një përzierje ekskluzive të vajrave esencialë, ai nxit një ndjenjë mirëqenieje.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details