Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Tranquillity™ Ritual Kit

Tranquillity™ Ritual Kit

Regular price €50,00
Regular price Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Locion Trupi Tranquillity™ (200 ml) dhe qiri (70 ml), me vaj amaranti dhe vajra esencialë, janë idealë për një ritual të përditshëm të mirëqenies.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details