Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Thermolipolisi

Thermolipolisi

Pajisjet e lokalizuara të induksionit të nxehtësisë për trupin dhe fytyrën. ThermoLipolisi përdor një dorezë të veçantë për të emetuar nxehtësi infra të kuqe të tipit A (nga 7,650 nm në 12,000 nm), e cila absorbohet dhe përcillet përmes lëngjeve ndërshtetërore. Emetimi i FIR, me depërtimin e thellë të nxehtësisë, garanton tkurrjen e kolagjenit dhe "rigjenerimin" e tij për të dhënë elasticitet dhe ton, duke kundërshtuar lëkurën e varur.
Efekti i nxehtësisë së thellë rrit mikroqarkullimin dhe metabolizmin qelizor.
Protokollet strategjike në trup. Ndihmës në trajtimet e fytyrës. Pajisje të pajisura me çantë transporti.
View full details