Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Super Chair

Super Chair

Kolltuk multifunksional, dizajn Christophe Pillet.

Ideale për hapësira të kufizuara.

I përshtatshëm për trajtimet e fytyrës, trupit dhe grimit.

Trupi metalik, 4 motorë, rregullime: lartësi, mbështetëse, këmbë.
Lëvizja "Pjerrësi" (trendelenburg). Mbështetëse krahësh të lëvizshme.
Mbështetëse koke e rrotullueshme dhe e nxjerrshme. Veshje antibakteriale PU,
rezistent ndaj zjarrit, rezistent ndaj vajit. Mbushje me shkumë memorie.
View full details