Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sun Soul Tan Maximizer

Sun Soul Tan Maximizer

Regular price €28,00
Regular price Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ideale për të përgatitur lëkurën ndaj ekspozimit të diellit dhe për të arritur një nxirje më intensive dhe të zgjatur. Kjo formulë e freskët dhe pa yndyrë, e përshtatshme për fytyrën dhe trupin, kombinon ACETYL TYROSINE, për të përmirësuar melaninën dhe një peptid ADN-MBROJTJE për të mbrojtur lëkurën nga shenjat e plakjes. Rezultati është një nxirje më intensive, e barabartë dhe afatgjatë me përbërës 94,6% me origjinë natyrale.

Benefitet

Krem për nxirjen i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Rekomandohet si për ata që duan një nxirje më intensive dhe më të shpejtë, ashtu edhe per ato qe duan te përgatisin lëkurën e tyre për ekspozimin në diell. Mund të përdoret së bashku me kremrat kundër diellit dhe produktet pas diellit.

Përdorimi

Aplikojeni në fytyrë dhe trup disa ditë para ekspozimit në diell dhe gjatë ekspozimit në kombinim me një krem të përshtatshëm mbrojtës ndaj diellit ose krem ​​pas diellit për të zgjatur efektin. Për një veprim më intensiv, rekomandojmë fillimin e përdorimit të produktit 10 ditë përpara ekspozimit në diell.

Ingredientët

View full details