Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sun Soul Milk SPF 30

Sun Soul Milk SPF 30

Regular price €35,00
Regular price Sale price €35,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Nga Comfort Zone gjenerata e fundit e kujdesit të ndërgjegjshëm ndaj diellit për trupin, efektiv si në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet UVA/UVB dhe fotoplakje, ndërkohë që mbron mjedisin. Tekstura ultra e lehtë rezistente ndaj ujit, që përthithet shpejt është e fuqizuar me filtra fotostabile, jo-nano, peptid të vjetëruar të ADN-DEFENSE dhe një ekstrakt antioksidant Acerola. I përshtatshëm për ngjyrat e errëta që nuk janë të prirura për djegie nga dielli ose tashmë të nxirë, ai bën kontrast me dehidratimin dhe shfaqjen e linjave të holla. Formulë e ndërgjegjshme me përbërës 90% të sigurt për mjedisin ujor*.

Benefitet

Përdorimi

Aplikojeni me bollëk 20/30 minuta para ekspozimit në diell. Riaplikoni çdo 2 orë ekspozim, nëse djersiteni dhe laget ose thahet. Shmangni kontaktin me sytë.

Ingredientët

View full details