Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Sun Soul Milk SPF 15

Sun Soul Milk SPF 15

Regular price €30,00
Regular price Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Spraj qumështi për trupin, rezistent ndaj ujit me mbrojtje mesatare UVA dhe UVB. Me peptidin biomimetik të mbrojtjes së ADN-së, ai ndihmon për të luftuar shenjat e fotoplakjes së lëkurës.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details