Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sun Soul Milk Spray SPF 20

Sun Soul Milk Spray SPF 20

Regular price €34,00
Regular price Sale price €34,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Nga kërkimi i avancuar i comfort zone, gjenerata e fundit e kujdesit ndaj diellit për trupin, efektiv si në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet UVA/UVB  ndërkohë që mbron mjedisin. Tekstura ultra e lehtë rezistente ndaj ujit, që përthithet shpejt është e fuqizuar me filtra fotostabile, jo-nano, peptid , ADN-DEFENSE dhe një ekstrakt antioksidant Acerola.

Rezultatet: për të bërë kontrast dehidratimin dhe shfaqjen e linjave të holla me 92,5% përbërës të sigurt për mjedisin ujor

Benefitet

MBROJTJE E MESME Qumësht kundër plakjes ,kundër diellit rezeve UVA/UVB SPF 20 Për tonet e errëta që nuk janë të prirura për djegie nga dielli ose tashmë të nxirë.

Përdorimi

Aplikojeni me bollëk në fytyrë 20/30 minuta para ekspozimit në diell. Riaplikoni çdo 2 orë ekspozim, nëse djersiteni dhe laget ose thahet. Mos qëndroni të ekspozuar në diell për një kohë të gjatë edhe kur përdorni një produkt mbrojtës kundër diellit. Ekspozimi i tepërt i diellit përbën një rrezik serioz për shëndetin. Shmangni kontaktin me sytë.

Ingredientët

View full details