Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sun Soul Kids Cream SPF 50+

Sun Soul Kids Cream SPF 50+

Regular price €39,00
Regular price Sale price €39,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Si të mbroni lëkurën delikate të fëmijëve nga rrezet UVA/UVB duke mbrojtur mjedisin? Zbuloni formulën e re Comfort Zone rezistente ndaj ujit dhe thithëse e shpejtë, e fuqizuar me filtra fotostabile, jo-nano, të kombinuara me Lëngun ALOE VERA me veti qetësuese, freskuese dhe qetësuese. Mbron lëkurën delikate dhe bën kontrast me skuqjen me lehtësinë maksimale të aplikimit. Formulë e ndërgjegjshme me përbërës 91% të sigurt për mjedisin ujor.*

Benefitet

Përdorimi

Aplikojeni me bollëk 20/30 minuta para ekspozimit në diell. Riaplikoni çdo 2 orë ekspozim, nëse djersiteni dhe laget ose thahet. Shmangni kontaktin me sytë.

Ingredientët

View full details