Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sun Soul Face Cream SPF 30

Sun Soul Face Cream SPF 30

Regular price €32,00
Regular price Sale price €32,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Zbuloni gjeneratën e fundit të kujdesit ndaj diellit nga kërkimet e avancuara të comfort zone, efektive si në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet UVA/UVB ndërkohë që mbron mjedisin. Kjo formulë rezistente ndaj ujit, përthithëse e shpejtë dhe e mëndafshtë është e fuqizuar me filtra fotostabile, jo-nano, të kombinuara me peptidin anti-plakje të ADN-DEFENSE dhe një ekstrakt antioksidant Acerola.

Rezultatet: për të bërë kontrast dehidratimin dhe shfaqjen e linjave të holla me përbërës 90% të sigurt për mjedisin ujor

Benefitet

MBROJTJE E LARTË. Krem dielli kundër plakjes së fytyrës UVA/UVB SPF 30. Ideal për tonet e errët që nuk është e prirur për djegie nga dielli ose për lëkurën tashmë të nxirë.

Përdorimi

Aplikojeni me bollëk në fytyrë 20/30 minuta para ekspozimit në diell. Riaplikoni çdo 2 orë ekspozim, nëse djersiteni dhe laget ose thahet. Mos qëndroni të ekspozuar në diell për një kohë të gjatë edhe kur përdorni një produkt mbrojtës kundër diellit. Ekspozimi i tepërt i diellit përbën një rrezik serioz për shëndetin. Shmangni kontaktin me sytë.

Ingredientët

View full details