Skip to product information
1 of 1

newlooktina

Sun Soul Eco Shower Gel

Sun Soul Eco Shower Gel

Regular price €27,00
Regular price Sale price €27,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Shijoni këtë produkt pastrues me shumë qëllime 2 në 1 për t'u përdorur në mënyrë të sigurt gjatë pushimeve tuaja verore në kontakt me natyrën. Kjo formulë e gjeneratës së fundit është e pasuruar me surfaktantë natyralë dhe delikatë të përftuar nga vaji i ullirit dhe një aromë, e cila është e sigurt për mjedisin ujor, mund të përdoret edhe në anije ose gjatë kampeve. Garanton pastrim efektiv, pa i rënduar flokët dhe duke e lënë lëkurën të butë dhe rrezatuese. Formulë e ndërgjegjshme me përbërës 90% të sigurt për mjedisin ujor.*

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details