Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sun Soul Cream SPF 30

Sun Soul Cream SPF 30

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Për të përmbushur nevojat e apasionistëve të sporteve ujore dhe adhuruesve të natyrës, [zona e komfortit] ka zhvilluar këtë mbrojtje të ndërgjegjshme, shumë të papërshkueshme nga dielli për fytyrën dhe trupin. I ofron lëkurës mbrojtje afatgjatë duke respektuar mjedisin ujor. I pasuruar me filtra fotostabile, pa nano, një PEPTID-DFENSE-ADN me efekt kundër plakjes dhe KRAMBE-OIL, ruan lagështinë e lëkurës, parandalon tharjen e saj dhe kundërvijon linjat e holla. Me 85% përbërës që janë të sigurt për mjedisin ujor.**

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details