Skip to product information
1 of 3

Comfort Zone

Sun Soul Aftersun Face

Sun Soul Aftersun Face

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem për fytyrën pas diellit me veprim qetësues dhe freskues. Me peptidin biomimetik të mbrojtjes së ADN-së, ai ndihmon për të luftuar shenjat e plakjes dhe jep lehtësim të menjëhershëm pas ekspozimit në diell.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details