Skip to product information
1 of 2

Comfort Zone

Sun Soul Aftersun Body

Sun Soul Aftersun Body

Regular price €29,00
Regular price Sale price €29,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krem trupi pas diellit me veprim freskues dhe qetësues. Me peptidin biomimetik të mbrojtjes së ADN-së, ai ndihmon për të luftuar shenjat e plakjes dhe jep lehtësim të menjëhershëm pas ekspozimit në diell.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details