Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Serum Recharge

Sublime Skin Serum Recharge

Regular price €78,00
Regular price Sale price €78,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Serum global kundër plakjes për fytyrën që kundërshton plakjen qelizore dhe ruan arkitekturën e lëkurës. Me Acetyl Hexapeptide dhe Achillea Millefolium, redukton dukshëm thellësinë e rrudhave.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details