Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Peel Pads

Sublime Skin Peel Pads

Regular price €52,00
Regular price Sale price €52,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Mbushëse pambuku të njomura paraprakisht për një eksfolim të dyfishtë. Ideale për t'i dhënë lëkurës një pamje uniforme dhe të lëmuar dhe rrudha të kundërta dhe foto-plakje.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details