Skip to product information
1 of 1

Comfort Zone

Sublime Skin Oil Serum 50+

Sublime Skin Oil Serum 50+

Regular price €95,00
Regular price Sale price €95,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Serum nate vajor me veprim rigjenerues i formuluar për nevojat specifike të lëkurës në menopauzë. Me vajra Maracuja dhe Abyssinian për një lëkurë të rinovuar, kompakte dhe të ushqyer.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details